ČEKA IH VELIKI IZAZOV: / PPD Zagreb se ove sezone još nije nalazio u ovako kompliciranoj situaciji

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreb danas od 19 sati u Areni Zagreb igraju utakmicu protiv njemačkog Flensburg Handewittija i biti će to još jedan težak ispit za izabranike Veselina Vujovića.

21.11.2015.
13:13
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su prošloga tjedna Zagrebaši izgubili na gostovanju kod Flensburga 28:27, na redu je novi okršaj sa njemačkim klubom. Dobra stvar poraza od Flensburga je ta što su zagrebački rukometaši i sami shvatili da se protiv Nijemaca itekako može igrati. Međutim, loša vijest uoči ovog dvoboja je situacija s ozljedama.

Image
MALO JE NEDOSTAJALO: /

Rukometaši Zagreba minimalno poraženi kod Flensburga

Image
MALO JE NEDOSTAJALO: /

Rukometaši Zagreba minimalno poraženi kod Flensburga

"Utakmicu dočekujemo u kompliciranoj situaciji. Zbog ozljeda smo ostali bez nekoliko važnih igrača. Za Luku Stepančića i Josipa Šandrka sezona je završila, dok Leona Šušnje neće biti dva tjedna. No, usprkos problemima koje imamo mislim da možemo pobijediti. Mislim da nikada nije bilo važnije pozvati gledatelje i da ovoga puta budu naš toliko potrebni osmi igrač," kazao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz kao smjernica za današnji sraz

Vujović je naglasio kako su njegovi rukometaši odigrali dobru utakmicu u Njemačkoj.

"Flensburg je izuzetno kvalitetna ekipa koja i u domaćem prvenstvu i u Ligi prvaka ima ambicije otići do kraja. U Flensburgu smo odigrali dobru utakmicu. Znamo s kim se susrećemo i svjesni smo njihovih kvaliteta i mogućnosti," poručio je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Dokapetan Zagreba Josip Valčić biti će jedan od onih igrača koji će morati potegnuti u ovom srazu. Kako i on, tako i svi ostali.

Zagrebaši susret dočekuju kao peta momčad skupine

"Protivnik je kvalitetan i morat ćemo biti na vrlo visokoj razini ukoliko želimo pobijediti. Prije sedam dana smo igrali protiv njih. Bila je to tvrda i dobra utakmica, Pružili smo dobar otpor, no nažalost izgubili smo. Nemamo se što sakrivati, znamo se i mi i oni. Zbog ozljeda ćemo morati potegnuti još više. Iskoristio bih priliku pozvati sve navijače da dođu u subotu u Arenu Zagreb i da nas podrže, jer njihova će nam pomoć trebati kako bi uspjeli svladati zaista odlični Flensburg," poručio je Josip Valčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb utakmicu dočekuje na petom mjestu skupine sa šest bodova, dok je Flensburg na trećem mjestu sa četiri boda više. Na prvom mjestu skupine nalazi se PSG sa 12 bodova, Veszprem je na drugoj poziciji sa 11 bodova, a ispred Zagreba je i Kiel na četvrtoj poziciji s osam bodova. Iza Zagreba je Wisla Plock (5), a zatim slijede Celje PL (2) i Bešiktaš (2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo