Dva brata, rukometne nade Srbije, poginuli u stravičnoj nesreći

Srbiju je u nedjelju potresla vijest o tragičnoj pogibiji dvojice mladih sportaša. U prometnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, u frontalnom sudaru s kamionom, poginuli su braća Jevrem i Ignjat Popović, veliki talenti srpskog rukometa.

Jevrem Popović imao je tek 16, a Ignjat 18 godina. Obojica su igrali za Rukometni klub Partizan.

‘Nesreća se dogodila u selu Zagrađe u podnožju Rudnika, a pored braće Popović, koji su odmah podlegli ozljedama, preminula je žena koja je upravljala automobilom. U Policijskoj upravi u Čačku javljaju da je do nesreće došlo kada je putničko vozilo marke ‘jugo’ beogradske registracije, kojim je iz pravca Beograda upravljala V.S. (44), iz neutvrđenih razloga prešlo na suprotnu stranu kolnika i direktno se sudarilo s teretnim motornim vozilom marke ‘Skanija’ novopazarske registracije kojim je upravljao A.Z. (37) iz Kruševca”, prenosi Blic.

Rukometni klub Partizan je zbog ove tragedije odgodio sve utakmice u svim kategorijama.

“18-godišnji Ignjat je kao vratar prošao sve Partizanove selekcije, a njegov mlađi brat godinama je osvajao titule najboljeg igrača domaće lige. Bio je i pionirski reprezentativac Srbije, igrač od koga se mnogo očekivalo”, navodi srpski portal.

//www.youtube.com/embed/EZOOhrSeTwE

Povratak na Net.hr