Lackovića nakon bronce dočekalo novo razočaranje

‘Zabrinut sam za moj HSV. Lagao bih kada bih rekao da je situacija dobra’, izjavio je bivši njemački reprezentativac Pascal Hens o financijskim problemima HSV-a koji je Blaženku Lackoviću smanjio plaću. Duvnjak i Vori su imali sreće te su im ugovori ostali ‘netaknuti’.

Rukometaši njemačkog Bundesligaša HSV-a, za koji nastupaju i trojica hrvatskih reprezentativaca, konačno su progovorili o financijskim problemima kluba zbog kojih su pristali na smanjenje plaća.

“Zabrinut sam za moj HSV. Lagao bih kada bih rekao da je situacija dobra. Drago mi je da nas je klub upozorio na to što se događa”, rekao je bivši njemački reprezentativac Pascal Hens i dodao.

“Iz medija saznate toliko toga o financijskim problemima i uvijek se nadate da nije istina. No, ovoga je puta nažalost istina. Međutim, skupili smo glave i u ovome smo svi zajedno”, veli Hens.

Prije početka nove sezone neki su igrači potpisali nove ugovore, slabije plaćene od dosadašnjih. Među igračima koji su “morali” pristati na smanjenje plaće je i Blaženko Lacković. Plaća preostale dvojice Hrvata, Domagoja Duvnjaka i Igora Vorija, se, piše Sport1, nije mijenjala.

Unatoč svim financijskim problemima HSV je i dalje drugi najbogatiji klub Bundeslige s 8.1 miljuna eura godišnjim budžetom. Na prvom je mjestu, naravno, Kiel s 9.5 milijuna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr