Hrvatski reprezentativac ljepši božićni poklon nije mogao dobiti

Nekoliko dana nakon Božića hrvatski rukometni reprezentativac Blaženko Lacković i supruga Nikolina dobili su najljepši božićni dar. U subotu u 9 sati i 12 minuta na svijet je došlo njihovo drugo dijete, djevojčica kojoj su nadjenuli ime Ika Marie, piše HSV Handball.

“Mama je dobro, a i naša mala princeza. Sretan sam što sa svojom obitelji mogu provesti nekoliko slobodnih dana”, rekao je presretan Lacković.

Ika Marie rodila se tri dana nakon tatina rođendana, rukometaš je na sam Božić proslavio 33. rođendan. Dolasku sestrice jako se razveselio i Blaženkov i Nikolinin četverogodišnji sin Luka koji se rodio krajem listopada 2009. godine u Hamburgu. Rođenje sina rukometaš je tada dočekao u rađaonici.

“Kad sam vidio to malo stvorenje, život mi je poprimio drugu dimenziju i otišao u drugom smjeru, puno boljem”, izjavio je tada Lacković.

Proslavljeni rukometaš koji igra na poziciji lijevi vanjski i član je njemačkog kluba HSV Hamburg, i četiri godine mlađa diplomirana ekonomistica vjenčali su se u lipnju 2007. godine nakon tri godine veze. Uspješan sportaš svoju je izabranicu zaprosio u Parizu ispod Eiffelova tornja.

Povratak na Net.hr