Barcelona u šoku zbog nove 'šamarčine'!

29.4.2012.
11:21
VOYO logo

Lijepu prednost od šest golova (29:23) donijeli su u Španjolsku rukometaši Kopenhagena, a predvođeni iskusnim Islanđanima, 38-godišnjim Olafurom Stefanssonom i šest godina mlađim Gudjonom Valurom Sigurdssonom, izdržali su nalete Barcelone pred 5.500 gledatelji u Blaugrani.

Dobar dio posla Danci su odradili u prvom poluvremenu kada su primirili nalete domaćih rukometaša i zaključili taj dio rezultatom 17:17. U drugom su poluvremenu u nekoliko navrata Katalonci imali tri i tražili četiri gola prednosti, no sve je bilo odlučeno kada je četiri minute prije kraja Stefansson poentirao za 34:31, te je zbog više golova u gostima Kopenhagena Barceloni tada trebala pobjeda od sedam zgoditaka razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su domaći uspjeli zaustaviti najopasnijeg strijelca danskog sastava Mikkela Hansena, koji je postigao za njega 'samo' tri gola, Barçu su uništili islandski reprezentativci. Sigurdsson je zabio osam, a Stefansson sedam pogodaka.

Prvo ime Barcelone bio je Rutenka sa 9 pogodaka (od čega 5 iz sedmeraca), dok su Nagy i Raul Entrerrios dodali po šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom subotnjem uzvratu španjolski je predstavnik bio znatno uspješniji. Atletico Madrid je pobijedio slovenski Koper sa sedam golova razlike (31:24) i tako nadoknadio minus od tri pogotka iz prve utakmice (26:23).

Markussen je zabio osam, a Källman sedam za domaće, dok je slovenski sastav najboljeg strijelca imao u Brummenu koji je postigao sedam zgoditaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u preostala dva četvrtfinalna dvoboja Zagreb će u njemačkoj kod Kiela (17.30) pokušati remi iz prve utakmice pretvoriti u malo čudo i plasman na Final Four u Kölnu, dok se u preostalom srazu, također u Njemačkoj, sastaju berlinski Füchse i Ademar Leon gdje gosti donose velikih 11 golova prednosti iz prve utakmice.

Barcelona – Kopenhagen 36:33 (prva utakmica 23:29) Atletico Madrid – Koper 31:24 (prva utakmica 23:26) Kiel - Zagreb 33:27 (prva utakmica 31:31) Füchse Berlin - Ademar Leon 29:18 (prva utakmica 23:34)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo