Balić: 'Treba biti pametan i šutjeti prije, sve ćete vidjeti'

Hrvatski rukometaši uz jaku policijsku pratnju u četvrtak su stigli u Beograd, gdje su se smjestili u hotelu In.

27.1.2012.
8:28
VOYO logo

"Sretni smo što smo dogurali do Beograda. Mislim da smo igrali dosta dobro, osim tog jednog poluvremena protiv Španjolaca, sve ostalo bilo je na visokom nivou", rekao je Ivano Balić, nakon čega se okrenuo susretu sa Srbijom:

"Što se tiče utakmice sa Srbijom, možda je ovo i najveća utakmica u svim sportovima do sada. Ipak je riječ o polufinalu Europskog prvenstva, bit će puna dvorana, dvadeset tisuća ljudi, ludnica. Uglavnom, trebamo im dobro parirati i iskoristiti male prednosti koje imamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji rukometaš svijeta nije htio otkriti čime ćemo to iznenaditi Srbiju.

"E to ćete vidjeti na utakmici. Treba biti pametan i šutjeti prije, sve ćete vidjeti na samoj utakmici", tajanstven je Ivano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Alilović jedan je najboljih igrače Hrvatske na Europskom prvenstvu i svakako veliki adut Slavka Goluže u polufinalnom susretu.

"Ulog je medalja i eventualan izravan odlazak na Olimpijadu. Spominje se neki veliki naboj, ali to nam nije potrebno. Ovo je sport, tu smo zbog rukometa i Europskog prvenstva i neka pobjedi bolji. Uvjereni smo da možemo pobijediti, iskusniji smo i nemamo straha. Mogu oni govoriti da smo mi favoriti, ali pritisak je na njima, pritisak od dvadeset tisuća navijača, javnosti, medija. Mi nemamo što izgubiti, zacrtani cilj smo ostvarili, sve više će biti fantastično", rekao je naš vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo