APPELGREN BACIO ORLOVE U OČAJ: / Pogledajte kako je švedski golman izluđivao Srbe

Image
Foto: Screenshot

Ovo je ukupno sedmi uzastopni poraz za Orlove.

14.1.2018.
20:04
Screenshot
VOYO logo

U 2. kolu Europskog prvenstva skupine A u nedjelju u Splitu, Srbije je upisala i drugi poraz. Švedska je slavila protiv izabranika Jovice Cvetkovića s pet razlike 25-30. Ovo je ukupno sedmi uzastopni poraz za Orlove, ako tu računamo pet poraza u prijateljskim susretima uoči turnira i teški poraz od Hrvatske koja je na otvaranju potopila Srbiju s 10 golova razlike, a Švedska je iznenađujuće lako pala protiv Islanda.

UŽIVO: HRVATSKU ČEKA PRVI PRAVI IZAZOV NA TURNIRU! Neugodni Island ozbiljni je test za izabranike Line Červara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač utakmice bio je sjajni vratar Švedske Appelgren s nevjerojatnih 20 obrana. Kod Srbije najbolji je bio Ilić s pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi sada imaju samo teoretske šanse za prolaz. Unatoč konačnih +5 za Šveđane, Srbi su sedam minuta prije kraja kod rezultata 23-22 za Šveđane promašili čistu kontru za poravnanje, a potom su primili tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandinavci su 9. minuti stigli do vodstva 8-3, a sve do sredine drugog dijela stalno su imali prednost od četiri-pet golova.

Švedska je četverostruki prvak Europe, a ovom pobjedom su izborili drugi krug jer su u prvoj utakmici poraženi s dva razlike od Islanđana, pa u mogućem krugu tri ekipe imaju pozitivnu gol-razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedsku su do pobjede predvodili Albin Lagergren s pet golova, dok su po četiri postigli Johan Jakobsson, Niclas Ekberg i Lukas Nilsson. Sjajnu predstavu pružio je i švedski vratar Mikael Appelgren koji je meč završio sa 19 obrana. U selekciji Srbije istaknuo se Nemanja Ilić s pet golova, dok je Petar Nenadić postigao četiri pogotka. U ovoj skupini večeras igraju Hrvatska i Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska od 20.30 igra protiv Islanda. Skupinu prolaze prve dvije momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo