RONALDOVO ŠOKANTNO OTKRIĆE: / Ovaj detalj mogao je promijeniti nogometnu povijest

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Cristiano Ronaldo prošlog je tjedna produljio ugovor s Realom do 2021. godine, što praktički znači da karijeru namjerava završiti u "kraljevskom klubu". No, nije moralo tako biti.

10.11.2016.
9:44
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Dok se reprezentacijom Portugala priprema za kvalifikacijski susret s Latvijom, Ronaldo je otkrio detalj prema kojemu je njegova karijera mogla krenuti sasvim drugim smjerom, koji bi promijenio povijest modernog nogometa.

'Pratila me i Barcelona'

Najbolji strijelac u bogatoj Realovoj povijesti otkrio je da je za njega, dok je igrao za lisabonski Sporting, bila zainteresirana i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrao sam tek nekoliko utakmica za Sporting i odmah su se počeli javljati razni europski klubovi. Zvala je i Barcelona, zanimali su se Valencia, Arsenal i Inter. No, Manchester United je pokazao najveći interes, sir Alex Ferguson je bio najbrži", otkrio je Cristiano Ronaldo za portugalski O Jogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veliko iznenađenje za mene'

"Za neme je to bilo veliko iznenađenje", priznao je Ronaldo kao 18-godišnjak došao u United, a potom 2009. prešao u Real.

Tko zna, da je Barcelona bila brža od Uniteda, kako bi danas izgledala nogometna povijest, da su Messi i Ronaldo zaigrali zajedno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo