NEZAMISLIVO

RONALDOVO ŠOKANTNO OTKRIĆE: Ovaj detalj mogao je promijeniti nogometnu povijest

Cristiano Ronaldo prošlog je tjedna produljio ugovor s Realom do 2021. godine, što praktički znači da karijeru namjerava završiti u “kraljevskom klubu”. No, nije moralo tako biti.

Dok se  reprezentacijom Portugala priprema za kvalifikacijski susret s Latvijom, Ronaldo je otkrio detalj prema kojemu je njegova karijera mogla krenuti sasvim drugim smjerom, koji bi promijenio povijest modernog nogometa.

‘Pratila me i Barcelona’

Najbolji strijelac u bogatoj Realovoj povijesti otkrio je da je za njega, dok je igrao za lisabonski Sporting, bila zainteresirana i Barcelona.

“Odigrao sam tek nekoliko utakmica za Sporting i odmah su se počeli javljati razni europski klubovi. Zvala je i Barcelona, zanimali su se Valencia, Arsenal i Inter. No, Manchester United je pokazao najveći interes, sir Alex Ferguson je bio najbrži”, otkrio je Cristiano Ronaldo za portugalski O Jogo.

‘Veliko iznenađenje za mene’

“Za neme je to bilo veliko iznenađenje”, priznao je Ronaldo kao 18-godišnjak došao u United, a potom 2009. prešao u Real.

Tko zna, da je Barcelona bila brža od Uniteda, kako bi danas izgledala nogometna povijest, da su Messi i Ronaldo zaigrali zajedno…

Povratak na Net.hr