RONALDOV PENAL ZBUNIO NOGOMETNU JAVNOST: / Nikome nije jasno kako mu je ovo uspjelo

Image
Foto: Screenshot

Prije nego što je opalio loptu s bijele točke ona se podignula s travnjaka.

15.2.2018.
8:36
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Reala bili su u očaju kada je Adrien Rabiot zabio za vodstvo PSG-a u 33. minuti prve utakmice osmine finala Lige prvaka na Santiago Bernabeu. No, nije dugo trajala prednost Parižana. U 44. minuti Lo Celso je srušio Tonija Kroosa u kaznenom prostoru. Cristiano Ronaldo potom je uzeo loptu i snažno tukao u vratarevu desnu stranu. Areola je pročitao njegovu namjeru, ali je ostao nemoćan.

Novi rekord

Bio mu je to Ronaldov 100. gol za Real u Ligi prvaka čime je postao prvi nogometaš koji je došao do te brojke nastupajući za jedan klub. Njegov pogodak s bijele točke pomalo je zbunio nogometnu javnost. Naime, prije nego što je opalio loptu ona se podignula s travnjaka. Kako i zašto malo je kome jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno. Čim sam vidio penal, pomislio sam da je dvaput dirao loptu i da bi ga trebao ponoviti. Međutim, ako pogledate pažljivo, zapravo se pomaknuo travnjak i podigao loptu. Samo je poskočila za pravi volej. Nevjerojatno je koliko je Ronaldo precizan, čak i kad se lopta pomakne", prokomentirao je Michael Owen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nekadašnji suigrač Rio Ferdinand izjavio je pak za BT Sports da je Portugalac to znao raditi na treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao je takve stvari raditi na treningu. Nisam siguran da je ovaj put to mislio napraviti, ali znao je to raditi na treningu. Kunem vam se. To je ludo", poručio je Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo