RONALDOV BOMBASTIČAN INTERVJU UZBURKAO DUHOVE U MADRIDU: / Portugalac dobio poruku s Bernabeua

Image
Foto: AFP

Portugalac je bocnuo bivši klub i nekadašnje suigrače.

11.12.2018.
17:20
AFP
VOYO logo

Sretan sam. Grad je lijep, navijači su super, a Juventus je fantastičan klub, nevjerojatno organiziran. Igrači su skromni i rade iznimno naporno. Ovo je sasvim sigurno najbolja grupa igrača s kojom sam igrao. Juventus je kao obitelj. U Juventusu se osjećamo kao momčad, za razliku od drugih klubova, u kojima neki igrači misle da su bolji od ostalih, rekao je Cristiano Ronaldo u intervju za Gazzettu dello sport i tako se na svoj način obračunao s bivšim klubom.

Hvalio suigrače iz Juvea

Tijekom istog govorio je i o tome kako njegovi suigrači poput Mandžukića i Dybale slave i kad drugi zabiju pogodak, a ne samo oni. Puno je toga Portugalac izgovorio pomalo zanemarivši činjenicu da se on prvi ne može podičiti skromnošću na travnjaku. Koliko je samo bilo epizoda kad upravo on nije slavio pogotke nekadašnjih suigrača iz Reala, pogotovo one Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

(FILES) In this file photo taken on October 30, 2018 temporary coach of Real Madrid CF, Argentinian former player Santiago Solari, attends a training session at the Ciudad Real Madrid training facilities in Madrid's suburb of Valdebebas, on October 30, 2018. - Interim Real Madrid manager Santiago Solari was appointed permanent coach on November 12, 2018 after overseeing a startling upturn in the European champions' fortunes since he stepped in to replace Julen Lopetegui. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Stoga nije se dugo čekalo na odgovor iz Madrida. Dobio ga je od trenera Santiaga Solarija.

"Poniznost je jedna od temeljnih vrlina u Real Madridu. Imamo skromnu skupinu igrača, koji su nevjerojatni i da, Cristiano će uvijek biti poseban u ovom klubu ", poručio mu je Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako njegova momčad želi osvojiti sve trofeje i da se ne žele usredotočiti samo na jedno natjecanje poput Lige prvaka. Real u srijedu navečer igra posljednje kolu grupne faze Lige prvaka protiv moskovskog CSKA. Potom ih čeka susret s Rayo Vallecanom u prvenstvu, a onda putuju Abu Dhabi na završnicu Svjetskog klupskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo