RONALDO UKRAO MODRIĆU GOL: / Hrvatsko-portugalska kombinacija spasila Real od blamaže na Bernabeuu

Image
Foto: AFP

Na krilima Hrvata i Portugalca, Kraljevski klub je došao do boda u završnici

18.4.2018.
23:20
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić pucao je u 87. minuti prema golu Athletic Bilbaoa, a njegov je udarac petom skrenuo Ronaldo za 1:1. Mučio se Real protiv 13. momčadi španjolskog prvenstva i uzeo tek bod u 33. kolu španjolskog prvenstva.

Golom Inakija Williamsa Athletic je vodio protiv Reala već od 14. minute, a onda su domaćini preuzeli dominaciju i nizali prilike (imao je Real čak 70 posto posjeda lopte, te 28 udaraca prema suparničkim vratima). Zabili su tek u samoj završnici i tako došli do 68 boda u prvenstvu. Real Madrid je trenutačno na ljestvici treći, ispred njega je Atletico Madrid s tri boda više i utakmicom manje. Vodeća Barcelona ima 83 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronalo je ovim golom samo povećao konto zgoditaka i potvrdio briljatnu formu u kojoj se nalazi. Modrić je odigrao svih 90 minuta za Madriđane, a Mateo Kovačić nije ulazio u igru. Bio je to drugi uzastopni remi ova dva kluba nakon što su u prvom susretu ove sezine na San Mamesu igrali 0-0. Ujedno i prvi bod Athletica u domu 'Kraljevskog kluba' nakon 13 uzastopnih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo