RONALDO MU JE SAD ZAPAMTIO PREZIME: / 'Kovačić je danas jedan od najvažnijih igrača Reala!'

Image
Foto: AFP, Duane Burleson

Kad ga je trener Zinedine Zidane zamijenio u 81. minuti na utakmici protiv Sportinga, Mateo Kovačić doživio je ono o čemu sanja svaki igrač Reala, ovacije na Santiago Bernabeuu.

27.11.2016.
11:15
AFP, Duane Burleson
VOYO logo

''Njegov uspjeh nije slučajan, Kovačić je naporno radio i sam je zaslužan za veliki napredak u posljednje vrijeme", kazao je Zidane, hvaleći 22-godišnjeg hrvatskog veznjaka uoči ligaške utakmice koja je Kovačiću bila 50. u Realovom dresu.

TRAGIČAR UTAKMICE: Vatreni glumio Šukera pa opasno kiksao! Hrvat propustio priliku kreirati senzaciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je puno radio i davao je sve od sebe. Sad je nagrađen za to. Pun je samopouzdanja i kad ga najviše trebamo, pruža najbolje igre. Kovačić je danas jedan od naših najvažnijih igrača", dodao je Realov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo mu nije znao prezime

Konačno je to priznanje za hrvatskog dragulja koji je s puno skepse dočekan u svlačionici "kraljevskog kluba". Cristiano Ronaldo čak nakon nekoliko mjeseci nije zapamtio njegovo prezime, pa ga je prozvao "Kovačević".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je u ljeto 2015. godine za 30 milijuna eura stigao u Inter, čekao ga je najteži posao, dokazivanje u najslavnijem klub na svijetu, momčadi prekrcane svjetskim zvijezdama. Uz talent, pomogao mu je fanatičan rad, a Zidane je dovoljan "šmeker" da zna prepoznati pravog igrača, dovoljan autoritet da nagradi Mateov trud.

I zato danas Real na "hrvatski pogon", s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem, niže pobjede, a Barceloni, koja ima utakmicu manje, bježi već sedam bodova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo