POKAZAO EMOCIJE

RONALDO DIVLJAO U SVLAČIONICI: Talijani objavili iznenađujuće detalje; ‘Pitanje je hoće li ostati u klubu’

Najbolji nogometaš Juventusa nije skrivao frustracije

Portugalac Cristiano Ronaldo pokazao je nezadovoljstvo nakon pobjede Juventusa protiv Genoe u 30. kolu Serie A. Tu je utakmicu obilježio i veliki promašaj Portugalca kada je s tri metra pogodio vratnicu. Poslije susreta bilo je dosta govora o tome da je skinuo dres i bacio na travnjak sve dok nije otkriveno da ga je u biti bacio prema skupljaču lopti koji ga je zamolio za dres.

KONTROVERZAN POTEZ PORTUGALCA PODIGAO BURU U TORINU: No, snimka pokazuje što se stvarno dogodilo poslije utakmice

Gazzetta dello Sport navodi kako je nakon svega njegova budućnost u klubu pod znakom upitnika zbog onoga što se prema njihovim tvrdnjama dogodilo u svlačionici.

Napadač je bijesan napustio travnjak, a svoje frustracije nije skrivao u svlačionici gdje je udario šakom u zid, otuširao se i napustio stadion u tišini. Navodno je bio dosta ljutit jer mu suigrači u nekoliko prilika nisu uspjeli dodati loptu.

Ovaj dnevni list tvrdi kako Ronaldo nije uvjeren da Juve posjeduje dovoljnu kvalitetu te da je već od kluba tražio određene garancije za iduću sezonu. Portugalac navodno želi da klub dovede nekoliko velikih imena, no to mu ne mogu garantirati u ovo trenutku pa je njegova ostanak za upitan.

Povratak na Net.hr