RONALDINHO OPET ODUŠEVIO SVIJET: / Brazilski čarobnjak maestralnim potezom pokazao klasu i u 37.

Image
Foto: Screenshot

Brazilac je 2004. i 2005. godine proglašen najboljim nogometašem svijeta.

11.12.2017.
9:35
Screenshot
VOYO logo

Brazilski nogometni čarobnjak Ronaldinho još je jednom pokazao da je i s 37 godina na leđima jedan od tehnički najtalentiranijih nogometaša na svijetu.

Bivša zvijezda Barcelone i Milana nastupila je u revijalnoj prijateljskoj utakmici u Sao Paolu u kojoj su nastupili slavni sportaši, nekadašnji nogometaši, brazilske glazbene zvijezde, brojne poznate osobe i i prijatelji legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maestralan potez

Ono što je obilježilo susret je Ronaldinhov maestralan pogodak s preko pola terena. Vidio je Brazilac da se suparnički vratar malo udaljio od gol linije te je iskoristio priliku i fantastičnim udarcem prebacio loptu preko njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana Ronaldinho je, inače, najavio da će uskoro službeno otići u mirovinu.

Ide u mirovinu

“Mislim da ću sljedeće godine i službeno objaviti da je moja karijera završila. Možda odigram koju oproštajnu utakmicu za klubove čiji sam dres nosio, razmislit ćemo o tome. A onda kad se umirovim okrenut ću se svojim projektima u glazbi i svojim nogometnim školama. To će za mene biti nešto novo, morat ću se priviknuti na to.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je 2004. i 2005. godine proglašen najboljim nogometašem svijeta. Najveće klupske uspjehe ostvario je s Barcelonom (Liga prvaka, dva španjolska prvenstva), a 2002. godine osvojio je naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo