KAKAV KRALJ

RONALDINHO DOČEKAO SVOJIH PET MINUTA U ZATVORU: Brazilac zaigrao nogomet, a svijet je oduševio maestralnim dodavanjem

Ronaldinho je pozvan u Paragvaj da bi promovirao knjigu ‘Genijalac života’, a završio je u zatvoru

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Brazilac Ronaldinho, prije desetak dana uhićen je u glavnom gradu Paragvaja Asuncionu zbog ulaska u zemlju s putovnicom kojoj je istekao rok valjanosti.

Ronaldinha i njegova brata paragvajska policija privela zbog toga što su prilikom slijetanja u Asuncion kod njih pronađene krivotvorene putovnice, no potom je ustanovljeno da su bili žrtve prijevare te je tužitelj Federico Delfino predložio da ih se pusti.

Sudac je potom odbacio taj prijedlog te je glavni istražitelj paragvajske policije Gilberto Freitas odredio pritvor za Ronaldinha i njegova brata i menadžera Roberta te se trenutačno nalaze u zloglasnom zatvoru u Asuncionu.

Brazilac je sada dobio svojih pet minuta te je zaigrao nogomet. Snimka njegovih majstorija procurila je u javnost. Bio je prvi strijalc zatvorskog turnira, a za nagradu je dobio pečenog odojka. Posebno je, inače, oduševio majstorskim dodavanjem.

Ronaldinho je pozvan u Paragvaj da bi promovirao knjigu “Genijalac života”, te da bi sudjelovao u jednoj dobrotvornoj priredbi.

Brazilsko pravosuđe je oduzelo Ronaldinhu putovnicu u studenome 2018. jer nije platio kaznu od 2,5 milijuna dolara zbog uzrokovanja ekološke štete tijekom gradnje na jednom posjedu u Porto Alegreu.

Povratak na Net.hr