RIJEKA PREDSTAVILA JOŠ JEDNO POJAČANJE: / 'Znam da se radi o organiziranom klubu, samo da bude zdravlja'

Image
Foto: HNK Rijeka

"U Astani je bilo nekoliko igrača s područja Balkana, Tomasov, Jerić, Despotović... Bili smo kao obitelj, stalno smo se družili", rekao je Grahovac

14.2.2018.
10:50
HNK Rijeka
VOYO logo

Rijeka je u srijedu predstavila još jedno pojačanje za nastavak sezone. Riječ je o Srđanu Grahovcu, donedavnom igraču Astane koji je stigao je na posudbu do kraja kalendarske godine uz mogućnost otkupa.

Riječ je o 25-godišnjem defenzivnom veznjaku koji ima i četiri nastupa za reprezentaciju BiH:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O Rijeci znam dosta, pratim Rijeku već pet, šest godina. Znam da se radi o organiziranom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Klubovi su se uspjeli dogovoriti i drago mi je da sam tu", izjavio je Grahovac za službenu stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pratio sam HNL'

"Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe. Znam dosta o hrvatskoj ligi. Gdje god sam igrao imao sam putem televizije priliku pratiti sve hrvatske televizijske kanale, tako da sam dosta upoznat. Skoro kao da sam bio ovdje", rekao je Grahovac koji je ostavio dubok trag u bečkom Rapidu i Astani s kojom je ove sezone izborio i prolazak u šesnaestinu finala Europske lige.

Igrao je Grahovac u Astani i s jednim bivšim igračem Rijeke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Astani je bilo nekoliko igrača s područja Balkana, Tomasov, Jerić, Despotović... Bili smo kao obitelj, stalno smo se družili", zaključio je Srđan Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo