PRVAK U OFENZIVI

RIJEKA POČELA KUPOVATI I POJAČAVATI SE: Na Rujevicu stigao branič Lokomotive, a momčadi bi se trebala pridružiti još dva igrača

Na Rujevici se ipak ne bave samo prodajom igrača, navijačima bi ubrzo trebala biti predstavljena tri nova igrača

Rijeka je na svojim službenim stranicama potvrdila prvo ovogodišnje pojačanje. Riječ je o Luki Capanu koji dolazi iz Lokomotive i koji je s Riječanim potpisao ugovor na tri i pol godine.

“Presretan sam, moja velika želja bila je doći u Rijeku. Kada sam čuo da se Rijeka interesira, nisam previše dvojio”, rekao je oduševljeni branič.

Iako su mu samo 23 godine, Capan ima bogato prvoligaško iskustvo – nastupio je u 91 utakmici pritom zabivši šest golova, a većinu je utakmica odradio u dresu Lokomotive dok je za Dinamo upisao devet nastupa.

U 15. kolu Prve HNL bio jedini strijelac Lokomotive u pobjedi nad Rijekom 1-0.

“Očekivanja su velika, ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Nadam se da ću biti zdrav i da će Rijeka biti odskočna daska u karijeri. Uvjeti su odlični, igrao sam i na Kantridi, a na Rujevici je odličan ambijent i odličan travnjak”,zaključio je Luka Capan.

Capan je u utorak obavio liječnički pregled u društvu Antonia Mirka Čolka koji dolazi na jednogodišnju posudbu iz Hoffenheima, a do petka bi se momčadi trebao pridružiti i Joao Escoval koji je Istru 1961 napustio s čistim papirima, prenosi Novi list.

Povratak na Net.hr