RIJEKA POBIJEDILA VARAŽDIN I SKOČILA NA DRUGO MJESTO HNL-A: / Sada bježi Hajduku dva boda

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Varaždin je nakon ove utakmice ostao posljednji sa 12 bodova, koliko ima i deveta Istra 1961, dok osmi Inter ima bod više

14.12.2019.
17:01
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 19. kola Prve HNL Rijeka je kao domaćin svladala Varaždin sa 3-1 (1-0).

Riječani su poveli odličnim udarcem glavom Acosyja u 11. minuti nakon ubačaja Pavičića, a već početkom nastavka na 2-0 je svojim prvim pogotkom povisio Čolak. Acosty je glavom spustio loptu u gostujući kazneni prostor gdje se najbolje snašao Čolak i poslao loptu iza Nevistića. Nadu u pozitivan rezultat gosti su nakratko dobili nakon što je Pavičić nespretno u svom kaznenom prostoru startao na Mehdikhanija, a siguran izvođač kaznenog udarca u 83. minuti bio je Glavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam bodova manje od Dinama

Ipak, u sudačkoj nadoknadi Rijeka je potvrdila pobjedu, kombinirali su Čolak i Andrijašević, udarac potonjeg sa 20-ak metara Nevistić je kratko odbio, a na taj odbijanac najbrže je reagirao Čolak.

Rijeka je ovom pobjedom skočila na drugo mjesto ljestvice sa 34 boda, dva više od trećeg Hajduka, a sedam manje od vodećeg Dinama. Varaždin je ostao posljednji sa 12 bodova, koliko ima i deveta Istra 1961, dok osmi Inter ima bod više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo