NA METI PORTUGALACA

RIJEKA OSTAJE BEZ KLJUČNOG IGRAČA? ‘Nitko ne zna što će se dogoditi. Predsjednik mi je rekao da brinem samo oko jedne stvari’

Na dan utakmice između Rijeke i Salzburga iz Portugala je stigla vijest da je desni bek Stefan Ristovski na korak do transfera u Sporting iz Lisabona.

Mekedosnki nogometaš jedan je od ključnih igrača momčadi matjaže Keka i njegov odlazak bio bi težak udarac hrvatskim prvacima u nastojanju da po prvi put u povijesti izbore grupnu fazu Lige prvaka.

ŠOK UOČI SALZBURGA: Rijeka prodaje jednog od najboljih igrača, već poslije utakmice pakira kofere?

Međutim, dan poslije susreta na Rujevici stigao je demantij iz njegovih usta osobno.

“Nema govora o transferu, vjerujte mi, ja bih prvi priznao da nešto ima, ali nije još ništa ni blizu gotovo. Nitko ne zna što se može dogoditi do kraja prijelaznog roka, ali predsjednik mi je rekao uoči susreta da ostajem te da se brinem samo za Rijeku”, rekao je za Germanijak.

Ristovski je karijeru počeo u Vardaru. Prije sedam godina potpisao je za Parmu, čiji je član bio do 2015., ali je većinu vremena proveo je na posudbama. Put ga je preko Crotonea, Frosinonea Barija i Latine konačno doveo na Rujevicu prije dvije godine. Od tada je jedan od ključnih igrača momčadi Matjaža Keka

 

Povratak na Net.hr