RIJEČANI PRIZNALI DA SU BILI PRENAIVNI: / Bišćan nakon poraza ozbiljno posumnjao u sudačke namjere

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon poraza u Gradskom vrtu Igor Bišćan nije se mogao ne dotaknuti suđenja

16.5.2019.
11:49
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek je u Gradskom vrtu stigao do nova tri boda protiv Rijeke koja su ga ostavila na trećem mjestu, a dok je Osijekov trener Dino Skender bio zadovoljan, Igor Bišćan nije bio tog raspoloženja, posebno zbog suđenja.

"Jako smo dobro otvorili utakmicu i činilo se da imamo potpunu kontrolu. Nakon toga nismo bili dovoljno pametni da osjetimo suca. Kakav god da je on bio i s nekom namjerom došao ovdje, mi smo mu prenaivno dali povoda da to i izvrši ako je, naravno, i došao tu nešto izvršiti. Na kraju su nas skupo koštali nedisciplina i to što je sudac napravio svoje", komentirao je Rijekin trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu mogli više

"Do crvenog kartona bili smo baš dobri, ali nakon toga bilo je teško obraniti se toliko dugo vremena s igračem manje. Po pitanju truda i angažmana nemam nikakvih zamjerki, trudili su se najviše što su mogli, ali nakon svega što se dešavalo, nismo mogli više od ovog."

Skender se složio da je crveni karton usmjerio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka je u početku bila tvrda, čvrsta i organizirana i njena čvrsta obrana dosta nam je zadavala probleme. Kao i protiv Dinama, imali smo nesreću da iz prvog udarca na gol primimo gol, to nas je malo presjeklo, ali pribrali smo se i ušli u bolje razdoblje, izjednačili i nakon toga krenuli u nadigravanje. Crveni karton sigurno nam je olakšao posao jer Rijeka nakon toga nije više mogla parirati. Drugo poluvrijeme bilo je jednosmjerna ulica i bilo je jedino bitno ne dopustiti neku kontru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo