KRENULI PREMA DANSKOJ

RIJEČANI PRED UTAKMICOM SEZONE: ‘Nemamo što izgubiti, a uoči ovakvog susreta jedna je stvar najvažniija’

U play-offu se igra samo jedna utakmica

Nogometaši Rijeka zaputili su se prema danskoj gdje ih u četvrtak u 20 sati čeka borba ua ulazak u grupnu fazu Europske lige s Kopenhagenom.

“Najvažnije da su svi dečki spremni, da spremni dočekujemo utakmicu koja nam donosi dosta toga. Nemamo što izgubiti. Idemo pokazati ono što znamo i nema veze tko je favorit na papiru, nadam se da ćemo sutra pokazati suprotno”, kazao je Stjepan Lončar uoči puta, javlja HRT. Osvrnuo se i na činjenicu da njihovim domaćinima ne ide najbolje u prvenstvu.

“Dobro, prvenstvo je jedno, ovo je sasvim drugo. Drugačiji je ulog, ne mora ništa to značiti, nećemo to gledati. Najbitnije da smo ih analizirali, spremni dočekujemo utakmicu. Ima tu grešaka i mana s obje strane, vidjet ćemo sutra bolje. Dugi niz godina su pokazali da igraju i skupine Lige prvaka i skupine Uefe, tako da, po tom pitanju su ispred nas. Imaju više iskustva, ali igra se na jednu utakmicu, nema velikog favorita, sve što radiš i treniraš pokažeš u jednoj utakmici te se nadamo prolasku dalje”, dodao je.

Pixell

“Planove za utakmicu ćemo ostaviti za sebe, a očekivanja su da odigramo jednu dobru utakmicu i da vjerujemo u prolaz. Vjerujem da smo spremni da pokažemo pravu igru i izborimo ono po što smo došli. Sigurno je da neće biti lako, ali vjerujem u nas. Na stručnom stožeru je da analizira, ako sve to dobro iskoristimo što je rečeno, mislim da se imamo čemu nadati”, izjavio je kapetan Rijeke.

Povratak na Net.hr