RIJEČANI PRED UTAKMICOM SEZONE: / 'Nemamo što izgubiti, a uoči ovakvog susreta jedna je stvar najvažniija'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

U play-offu se igra samo jedna utakmica

30.9.2020.
9:29
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeka zaputili su se prema danskoj gdje ih u četvrtak u 20 sati čeka borba ua ulazak u grupnu fazu Europske lige s Kopenhagenom.

“Najvažnije da su svi dečki spremni, da spremni dočekujemo utakmicu koja nam donosi dosta toga. Nemamo što izgubiti. Idemo pokazati ono što znamo i nema veze tko je favorit na papiru, nadam se da ćemo sutra pokazati suprotno”, kazao je Stjepan Lončar uoči puta, javlja HRT. Osvrnuo se i na činjenicu da njihovim domaćinima ne ide najbolje u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro, prvenstvo je jedno, ovo je sasvim drugo. Drugačiji je ulog, ne mora ništa to značiti, nećemo to gledati. Najbitnije da smo ih analizirali, spremni dočekujemo utakmicu. Ima tu grešaka i mana s obje strane, vidjet ćemo sutra bolje. Dugi niz godina su pokazali da igraju i skupine Lige prvaka i skupine Uefe, tako da, po tom pitanju su ispred nas. Imaju više iskustva, ali igra se na jednu utakmicu, nema velikog favorita, sve što radiš i treniraš pokažeš u jednoj utakmici te se nadamo prolasku dalje”, dodao je.

Image
Image

Pixell

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Planove za utakmicu ćemo ostaviti za sebe, a očekivanja su da odigramo jednu dobru utakmicu i da vjerujemo u prolaz. Vjerujem da smo spremni da pokažemo pravu igru i izborimo ono po što smo došli. Sigurno je da neće biti lako, ali vjerujem u nas. Na stručnom stožeru je da analizira, ako sve to dobro iskoristimo što je rečeno, mislim da se imamo čemu nadati”, izjavio je kapetan Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo