IZ SVEG GLASA

RIJEČANI OTPUSTILI SVE KOČNICE I ZAPJEVALI: ‘Bit će Dinamo ku*ac šampion!’

Duga je slavljenička noć pred riječkim nogometašima koji slave prvi naslov hrvatskog prvaka. Jedan od najboljih igrača u Kekovoj momčadi, Marko Vešović, zbog kartona nije igrao protiv Cibalije, ali je crnogorski reprezentativac u slavlju bio jedan od glavnih…

GOTOVO JE, RIJEKA SE TRESE OD EUFORIJE: Na Rujevici se ispisala povijest, Riječani slave naslov prvaka!

STROGI KEK OTPUSTIO SVE KOČNICE: ‘Čekaju nas dva, tri dana pijanstva… ovo je za sve generacije’

Kad  je sudac Vučemilović-Šimunović odsvirao kraju utakmice, navijači su utrčali u teren, a policija ovaj put nije “trenirala strogoću”.

Navijači nosili Vešovića na rukama

Vešović se našao na rukama navijača, nije stigao do svlačionice, već su ga navijači nosili na rukama i gotovo razgolitili na Rujevici. Nakon toga, svi su igrači Rijeke,  prije odlaska u svlačionicu došli ispod lože i zapjevali, predvođeni Vešovićem: pjevali “Bit će Dinamo k…c šampion!”

‘Bit će vremena, duga je noć’

Kad su se malo pribrali, otuširali i odradili “prvu rundu” slavlja, nogometaši Rijeke došli su pred novinare.

“Srećom, ovaj smo tjedan imali tri utakmice, nismo mogli previše razmišljati o tome kako nam ova utakmica znači naslov prvaka. Prevelika je to nervoza, velili presing, ali smo pokazali karakter. Dokazali smo da smo prava ekipa, sad idemo slaviti. Čekaju nas još dvije utakmice s Dinamom, ali sad je vrijeme za slavlje”, kazao je Franko Andrijašević, jedan od rijetkih koji nije imao pivo u ruci.

“Nisam htio da me kćer vidi s pivom… U ovakvim situacijama više volim žesticu. Bit će vremena, duga je noć”, kazao je Andrijašević.

 

 

Povratak na Net.hr