ZA SVE FANOVE

REZULTATI, STATISTIKA, RASPORED…: Jesu li ovo najbolje nogometne aplikacije u ovom trenutku?

Poznati nogometni portal ForFourTwo pozbavio se aplikacijama posvećenim nogometu te je napravio spisak nekih koje smatraju najboljima.

Ako želite brzo provjeriti kako je igrao vaš omiljeni klub, provjeriti statitskiku najdražeg igrača ili se informirati o rasporedu odigravanja utakmic neke od sljedećih aplikacija mogle bi vam u tome pomoći.

1. Livescore

Vrlo jednostavna apalikacija na kojoj možete brzo provjeriti sve rezultate. Livescore osim rezultata sada prikazuje i sastave u kojima igraju pojedini klubovi, ali i statistiku s utakmica.


2. Forza Football

Uz pomoć ove apalikacije možete ocjenjivati momčadi, trenera i čelnika omiljenog kluba tijekom sezone. Također nudi pregršt informacija uključujući rezultate, sastave momčadi, snimke golova, tablice itd.

3. Stats Zone

Aplikacija ForForTwoa na kojo se može pronaći gomilu statističkih podataka npr. broja dadavanja, udaraca, driblinga…s utakmica Preemir lige, La Lige, Serie A, Bundeslige, MLS-a i Lige prvaka.

4. Transfermarkt

Zasigurno najpoznatijja web stranica na kojoj se može doznati sve o vrijednosti i igrača i njihovim transferima. Aplikacija je također dušu dala za sve one koji su zaluđeni nogometom jer mogu pronaći podatke koje drugi ne pružaju.

5. Live Football On TV

Riječ je o aplikaciji pogodnoj za one koji su pretplatnici sportskih TV paketa. Uz pomoć aplikacije možete brzo vidjeti raspored odigravanja utakmica, kao i kanal na kojem će biti prijenos.

 

Povratak na Net.hr