REGIJA BRUJI O VELIKOJ NEPRAVDI NA SP-U: / 'Suci su uništili Hrvate i poklonili pobjedu Njemačkoj...'

Image
Foto: AFP/Screenshot

Nižu se reakcije na utakmicu između Hrvatske i Njemačke u Kölnu.

22.1.2019.
12:05
AFP/Screenshot
VOYO logo

Na poraz hrvatske rukometne reprezentacije od domaćina Njemačke osvrnuli su se u regionalni mediji. Većina ističe kako je je suđenje bilo nepošteno. O tome je bez ustezanja govorio izbornik LinoČervar.

Image
NJEMAČKI MEDIJI SLAVE VELIKU POBJEDU PROTIV HRVATSKE: /

Ovo su mogli biti naslovi u hrvatskom medijima, no...

Image
NJEMAČKI MEDIJI SLAVE VELIKU POBJEDU PROTIV HRVATSKE: /

Ovo su mogli biti naslovi u hrvatskom medijima, no...

"Ne mogu amateri odlučivati o sudbini sportaša. Ja nikog nisam uvrijedio, a nisu ni moji igrači. Ali način kako nas je besramno pokrao ovaj nazovi najbolji sudački par na svijetu. Oteli su nam pobjedu. Ovi suci se trebaju sankcionirati, a neki su nas savjetovali i da povučemo ekipu s prvenstva", kazao je izbornik. Da je hrvatska oštećena u ovoj utakmici navodi i specijalizirani rukometni portal Balkan Handball.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Viša sila

"VIŠA SILA PRESUDILA HRVATSKOJ: Njemačka i Francuska u polufinalu!", stoji u naslovu teksta u kojem pišu kako su 'u rovovskoj borbi, izabranici Lina Červara bili blizu uspjeha, vodili sa 19:18 u finišu, ali su individualna kvaliteta Videa, kontra Pekelera i pogrešna odluka danskih arbitara u ključnom trenutku prevagnuli na stranu Bad Boysa'.

"U ključnom napadu Hrvatske, Karačiću je prestrogo dosuđeno probijanje u situaciji kada je proslijedio loptu Štrleku za višak, a taj poklon danskih sudaca objeručke prihvatio Gensheimer postigavši gol za 22:20, 40 sekundi prije kraja", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Cnogorske Vijesti.me u svom osvrtu navode kako su suci uništili Hrvate i da su sudili nepostojeće probijanje Igoru Karačiću minutu i prije kraja i praktički poklonili pobjedu Njemačkoj.

Žrtve sudaca

"Rijetko u kojem sportu suci mogu riješiti utakmicu kao u rukometu. Žrtve su večeras bili rukometaši Hrvatske, kojima je danski dvojac praktički oteo šansu da se s Francuskom bore za polufinale", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"KAOS NA SVJETSKOM PRVENSTVU, HRVATIMA PREKIPJELO "Trebalo je da nam kažu da Nijemci MORAJU PROĆI, ovo je sramota!", naslov je teksta u srpskom Blicu.

"U posljednjih nekoliko desetina sekundi, došlo je do scene zbog koje je cijela klupa Kauboja pobjesnila. Nijemci su imali prednost od 21:20, Karačićev čuvar se priljubio uz Hrvata te pri prvom kontaktu pao na zemlju, zbog čega je danski duo pokazao na prekršaj u napadu", stoji u njihovu tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Problematična odluka

Sportske.net napominju da je konačan ishod utakmice ostao u sjeni problematične odluke sudaca.

"Sve nas je to podsjetilo na onu našu nogometnu muku koju nam je ljetos na Svjetskom prvenstvu priredio njemački sudac Felix Brych zbog nedosuđenog penala nad Aleksandrom Mitrovićem protiv Švicarske", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kako do Tokija

Hrvatska će, ako izgubi i od Francuske, ostati na četiri boda, koliko sada ima i Španjolska, a Furija će u zadnjem kolu igrati protiv Njemačke. Do četiri boda može i Brazil ako pobijedi Island. U tom slučaju zatvorio bi se krug od tri reprezentacije od četiri boda, a zbog gol-razlike u međusobnim duelima, Španjolci bi uzeli treće mjesto, a Hrvatska bi zauzela četvrto mjesto i potom igrala za sedmo mjesto protiv četvrtoplasirane ekipe iz druge skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Hrvatska i Španjolska same budu imale po četiri boda, treće mjesto će osvojiti Kauboji zbog boljeg međusobnog duela iz prve faze natjecanja.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo