REAL SE SASTAO S REBIĆEVIM MENADŽEROM: / Španjolci pišu o novim metama Zidanea i Pereza

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Madriđani će prema najavama na ljeto uložiti preko 500 milijuna eura u obnovu momčadi

29.3.2019.
9:07
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Direktor španjolskog velikana Real Madrida Jose Angel Sanchez sastao se u četvrtak s nogometnim menadžerom Falijem Ramadanijem. Riječ je o zastupniku igrača poput Miralem Pjanića, Luke Jovića, Kalidoua Koulibalyja, ali i Ante Rebića te Marcosa Alonsa. Objavila je to madridska Marca, koja samo nagađa o kojim su igračima razgovarali.

Pjanić i Jović?

U prvom planu im je Pjanić, a spominje se i Jović. Bosanskohercegovački reprezentativac pod ugovorom je s Juventusom do 2023., ali dolazak Aarona Ramseya možda bi mogao omekšati vodstvo talijanskog velikana. Jovića pak u svojim redovima žele Barcelona i Bayern pa bi se bi se mogla rasplamsati borba za njega što će najviše pogodovati Eintrachtu jer će na taj način postići odličnu cijenu za igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Juventus' forward from Croatia Mario Mandzukic (L) celebrates with Juventus midfielder Miralem Pjanic after scoring during the UEFA Champions League Group D football match Juventus vs Sporting CP at the Juventus stadium on October 17, 2017 in Turin. Juventus won 2-1. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Španjolski As pak navodi kako Real želi Napolijeva braniča Kalidoua Koulibalyja ukoliko se ostvari najava Raphaela Varanea o napuštanju Santiago Bernabeua. Carlo Ancelotti je najavio kako branič neće napustiti San Paolo, ali to bi se moglo promijeniti ako Real dođe po njega. Sto milijuna minimalno će morati Madriđani iskrcati za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo