REAL PRONAŠAO ZIDANEOVOG NASLJEDNIKA: / 'Prate ga, svjesni su da je prvoklasan trener'

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Zvijezda u usponu svjetskog nogometa Thomas Tuchel na meti je Real Madrida.

24.10.2016.
16:05
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Trener Borussije Dormtund izazvao je divljenje prvaka Europe načinom na koji njegova momčad igra. Prekrasanom i uzbudljivom nogometu uvijek se težilo na Santiago Bernabeuu, a Borussia pod Nijemcem pruža upravo to. Stoga ne čudi da ga Madriđani vide na klupi koju trenutno drži Zinedine Zidane.

"U dobrim sam donosima s Real Madridom i vjerujem da prate Tuchelov rad. Nakon prve njegove sezone s nama Real je postao svjestan da imamo prvoklasnog trenera", kazao je za ZDF jedan od čelnika Dormtunda Hans-Joachim Watzke te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Florentino Perez me još uvijek nije pitao za njega. Ne brinemo da će ga Madrid sada uzeti. Pod ugovorom je s nama i kod njega je situacija drugačija nego kod igrača s 28 ili 29 godina koji imaju još par sezona u nogama. On je još uvijek mlad i pred jnim je još 20 godina trenerske karijere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real i Borussija nalaze se u istoj skupini Lige prvaka. U prvom njihovom ogledu Tuchelova momčad nadigrala je Zidaneovu, ali je završilo 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tomu što je Real ove sezone neporažen dosta se priča o odlasku Zinedinea Zidanea s klupe. Na meti je kritičara dosta neopravdano s obzirom da je Madrid prvi u prvenstvu, dok isto mjesto dijeli u u skupini Lige prvaka.

Problem Reala ove sezone je neefikasnost najboljeg igrača Cristiana Ronalda, no s druge strane Zidaneova momčad stvorila najviše šansi ispred suparničkog gola u Ligama petice - 152. Iza njih su Roma (138), Liverpool (135), Juventus (125) i Bayern (121).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo