REAL PRODAJE MODRIĆA: / Dan nakon što je dobio Zlatnu loptu Španjolci plasirali senzacionalnu vijest

Image
Foto: AFP

Iako su mu ostale još dvije godine ugovora, na kraju bi prije mogao okončati karijeru u Madridu.

5.12.2018.
8:36
AFP
VOYO logo

Ostale su mi još dvije godine u klubu te se nadam da ću ostati još koju dulje. Pokazuju mi da sam im drag pa bih se volio umiroviti u Realu. Moja obitelj uživa ondje, pa i ja želim nastaviti uživati u tom velikom klubu", rekao je Luka Modrić španjolskim medijima ovog ponedjeljka nakon primanja Zlatne lopte.

Perezova lista

Samo dan kasnije, međutim, španjolski El Confidencial objavio je vijest da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez spreman prodati hrvatskog reprezentativca. Navode da nije jedini na njegovoj listi za odstrel te da su navodno na izlaznim vratima Isco i Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde i kako unatoč činjenici da većina igrača ima dugoročne ugovore i visoke otkupne klauzule u klubu su ih spremni staviti na tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perez se ne boji donošenja teških odluka, a njegov je cilj obnoviti momčad. Od igrača kojima bi mogao pokazati izlazna vrata je Modrić, za kojeg je zainteresiran milanski Inter. Razmatra se i prodaja igrača poput Garetha Balea, koji nisu ispunili očekivanja. Velšanina još uvijek jako cijene u Engleskoj", navodi katalonski Sport pozivajući se na El Confidencial.

Dodaju da je među igračima koje bi klub mogao prodati i Isco, čija je otkupna klauzula 700 milijuna eura. Ona je postavljena kako bi odbila potencijalne kupce, ali nedavne svađe s trenerom Santiagom Siolarijem jer nije započeo niti jedan susret u njegovoj eri, mogle bi označiti njegov kraj boravka na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo