REAL ZBOG POGBE RUŠI SVE REKORDE: / Pripremili astronomsku ponudu, a upravo im stigao hladan tuš: 'Mi smo Manchester United...'

Image
Foto: AFP

Ovo je samo nastavak najveće sapunice ovog ljeta

10.7.2019.
8:50
AFP
VOYO logo

Manchester Unitedu ne žuri s prodajom PaulaPogbe. Real Madrid i Juventus bacaju milijune pred njih, no za sada se ništa ne događa unatoč konstantnom ponavljanju njegova menadžera Mina Raiole kako su svi upoznati sa željama Francuza.

Španjolska Marca objavila je u nedjelju da će saslušati ponude za njega su trenutku kada mu pronađu zamjenu, a u utorak navečer poznati dnevni listi izašao je s tvrdnjom da će Real morati potrošiti 180 milijuna eura kako bi ga doveli na Santiago Bernabeu. To bi bio rekordni transfer za neki španjolski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Norvežanin

Trener engleskog velikana Ole Gunnar Solskjaer oglasio se s priprema iz Austraije prvi put po ovom pitanju. Poruka je i više nego jasna.

"Mi smo Manchester United. Mi ne moramo prodavati igrače. Postoji agenda protiv Paula. On ima zlatno srce. Nikada nije bio problem. Ne moramo prodavati i ne moramo pretplaćivati igrače. Nismo dobili nikakve ponude za naše igrače", poručio je Norvežanin s konferencije za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Oli SCARFF / AFP
Image
Foto: AFP, Oli SCARFF / AFP

Paul Pogba

Osvrnuo se i na izjave Mina Raiole. Poručio je kako menadžeri mogu pričati koliko hoće.

Prošli tjedan engleski su mediji objavili da je na adresu Uniteda iz Torina stigla ponuda od 120 milijuna eura, a francuski L’Equipe objavio je da Madriđani spremaju ponudu od 150 milijuna eura. Onu prijašnju, 80 milijuna eura plus Gareth Bale United je glatko odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo