REAL PREDSTAVIO JOVIĆA: / Srpski napadač stao pred novinare i poslao poruku Luki Modriću

Image
Foto: Screenshot

Prema ugovoru u Madridu bi trebao ostati do 2025.

12.6.2019.
15:34
Screenshot
VOYO logo

Srpski napadač LukaJović (21) predstavljen je u srijedu na Santiago Bernabeu. Bivši igrač Eintrachta prošlog tjedna stavio je potpis na šestogodišnji ugovor s Real Madridom.

"Trenutačno sam najsretnija osoba na svijetu i čast mi je biti član najvećeg kluba na svijetu. Barca? Da budem iskren ne znam ništa o drugim ponudama. O tome vodi brigu moj menadžer", počeo je. Potvrdio je ovim putem da je istina da je kao dijete spavao u dresu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo najdraži igrač

"Dobio sam ga na poklon od obiteljskog prijatelja. Bio sam Realov fan kao i brojni klinci", istaknuo je. Dodao je i da još nije imao priliku razgovarati sa Zidaneom.

"Mogu igrati sam u napadu ili u paru s još jednim. Stvarno mi to nije bitno. Ovdje sam da bih igrao i borio se. Nadam se da ću dobiti priliku pokazati što sam sposoban", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je da mu je Ronaldo nekada bio omiljeni igrač Reala, ali da sada ne bi nikoga izdvajao jer je ipak riječ o njegovim novim suigračima.

Veseli se razgovoru s Modrićem

"Benzema? On je sigurno jedan od najboljih napadača na svijetu. Ovdje je došao kad sam imao 11 godina tako da mi je drago što ćemo igrati skupa", naglasio je i dodao da bi u Madridu najradije volio osvojiti Ligu prvaka. Onda je malo govorio i o Vatrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam još uvijek imao priliku razgovarati s nekim od igrača Reala. Jako bih volio razgovarati s LukomModrićem i nadam se da ću to napraviti u sljedećih nekoliko dana", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo