REAL ODUSTAO OD CONTEA: / Madriđani se vratili staroj želji, spremni su srušiti sve rekorde zbog njega

Image

Poslije El Clasica stvari na Santiago Bernabeu bit će mnogo jasnije.

26.10.2018.
13:19
VOYO logo

Sudbinu trenera Real Madrida Julena Lopeteguija vrlo vjerojatno odredit će ishod rezultata derbija s Barcelonom ove nedjelje. Lošiji rezultati kluba na početku sezone ozbiljno su mu uzdrmali poziciju, a gotovo svakodnevno mediji izlaze s kandidatima za njegov posao. Antonio Conte glasi kao najozbiljniji izbor. Već se spominjalo da je Real uspostavio kontakt s Talijanom, no njegov brat tvrdi drugačije.

Nema kontakta

"Antonio je trenutno na odmoru. Nije primio nikakav poziv iz Reala. To je veliki klub, ali nije bilo kontakta", riječi su Danielea Contea koje prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj engleski tabloid objavio je u petak ekskluzivnu priču u kojoj tvrde da Madriđani očajnički nastoje na klupu dovesti trenera Tottenhama Mauricija Pochettina. On im je bio i velika želja nakon odlaska Zinedienea Zidanea, ali šef Spursa Daniel Levy nije htio nit čuti za takvo što pogotovo jer je Argentinac tek potpisao novi petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu se sada nadaju da bi im se Pochettino želio pridružiti jer je Tottenham praktički ostao bez šansi za plasman u drugi krug Lige prvaka poslije remija s PSV-om 2-2. Španjolci su spremni platiti Totenhamu najveću odštetu kada su u pitanju treneri. Navodno su pripremili 45 milijuna eura.

The Sun ističe kako Levy nije voljan sklopiti ovaj posao i da želi zadržati trenera. Čilenac se za sada čini sretnim u sjevernom Londonu, ali pitanje je do kada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo