ODLAZAK LEGENDE

REAL MADRID POSLAO MODRIMA TELEGRAM SUĆUTI: ‘Zbog igrača poput Zlatka nogomet je nevjerojatno napredovao i narastao’

Španjolski velikan reagirao je na smrt legendarnog dinamovca

U petak će na posljednji počinak biti ispraćena legenda Dinama i hrvatskog nogometa Zlatko Cico Kranjčar. Modri su se dan prije posljednjeg ispraćaja zahvalili svima koji su im se javili posljednjih dana s izrazima sućuti zbog odlaska legende kluba.

ISPRAĆAJ ZLATKA CICE KRANJČARA; Komemoracija počinje u podne, na ispraćaju se očekuje veliki broj ljudi

“U Maksimir je stigao velik broj telegrama sućuti, prekrasnih tekstova o Zlatku Kranjčaru te riječi utjehe i podrške za obitelj Kranjčar i za klub. Zahvaljujemo i brojnim hrvatskim i europskim sportskim klubovima koji su nam se javili, uz izdvojenu poruku španjolskog velikana Real Madrida”, stoji na klupskoj stranici gdje su objavili i poruku španjolskog velikana.

Goran Stanzl/PixellFoto: Goran Stanzl/Vecernji list

“S velikom tugom primili smo vijest o smrti Zlatka Kranjčara. Želimo da znate da smo uz vas u ovim teškim trenucima. Zlatko je bio legendarni igrač, koji je dao ogroman doprinos vašem klubu. Zbog igrača poput njega nogomet je nevjerojatno napredovao i narastao. Bio je inspiracija mnogim generacijama i jako će nedostajati. Real Madrid šalje duboku sućut njegovoj obitelji i prijateljima. Zlatko će biti u našim mislima i molitvama.”

Povratak na Net.hr