REAL MADRID I BARCELONA SE DOGOVORILI: / Poznato kada će se odigrati El Clasico

Image
Foto: Profimedia

Kako se i pretpostavljalo, utakmica će se igrati u prosincu

18.10.2019.
15:52
Profimedia
VOYO logo

Najveći španjolski nogometni derbi između Barcelone i Real Madrida, koji je trebao biti igran za osam dana na Camp Nou, a odgođen je zbog prosvjeda u Kataloniji, pomaknut je na 18. prosinca, jer su se u petak s tim datumom usuglasila oba kluba.

Odbor za natjecanje Španjolskog nogometnog saveza u petak je "zbog više sile" uzrokovane prosvjedima zagovornika nezavisnosti Katalonije odlučio odgoditi derbi i priopćio da se Barcelona i Real Madrid do ponedjeljka moraju dogovoriti o novom datumu utakmice na stadionu Camp Nou ili će Odbor za natjecanje odrediti datum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbor odgodio

"Naša želja bila je igrati El Clasico na Camp Nou 26. listopada, kako je bilo predviđeno, o čemu smo obavijestili Odbor. Imamo povjerenja u svoje članove i navijače čije je ponašanje uvijek bilo za primjer“, navela je Barcelona u priopćenju.

"No s obzirom na odluku Odbora da odgodi utakmicu, mi predlažemo 18. prosinca kao novi datum odigravanja utakmice“, dodao je katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EL CLASICO JE ODGOĐEN: /

Iz Barcelone rekli kada žele igrati s Real Madridom

Image
EL CLASICO JE ODGOĐEN: /

Iz Barcelone rekli kada žele igrati s Real Madridom

Složili se

Nakon Barcelone kratkim priopćenjem se oglasio i "kraljevski klub".

"Real Madrid želi izvijestiti kako su oba kluba predložila 18. prosinca za odigravanje te utakmice“, zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Barceloni peti dan traju ulični prosvjedi nakon što je u ponedjeljak Vrhovni sud osudio devetero katalonskih dužnosnika na zatvorske kazne od 9 do 13 godine zbog organiziranja referenduma o nezavisnosti 2017. godine kojeg je bio zabranio ustavni sud i posljedičnog proglašenja republike Katalonije. Osuđeni su zbog poticanja stanovništva na ustanak i trošenja javnog novca za organiziranje zabranjenog referenduma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo