NEOČEKIVANI RASPLET

REAL I BARCELONA ULAZE U RAT ZA BAYERNOVU ZVIJEZDU? Nijemci bi vrlo lagano mogli izgubiti klupsku ikonu, zna se i zašto

Bayern već dugo poušava sa svojom zijezdom dogovoriti nastavak suradnje

David Alaba (28) je već  dugo jedna od najvećih zvijezda u redovima njemačkog giganta Bayern Munchena, no čini se kako bi uskoro mogao promijeniti sredinu.

OGROMNO RAZOČARANJE ZA NAVIJAČE BAYERNA: Uskoro bi mogli ostati bez velike zvijezde i klupske ikone

On je ušao u posljednju godinu ugovora s bavarskim klubom, a iz Njemačke stižu informacije kako je došlo do problema u pregovorima i da je neizvjesno hoće li produžiti suradnju.

(Pre)velika plaća

Alabin menadžer Pini Zahavi već dugo pregovara s čelnicima Bayerna oko novog ugovora, ali nikako se ne uspijevaju dogovoriti, a problem je, naravno, u novcu.

Cijelu situaciju oko Alabe pomno prate i drugi klubovi. Kicker piše da su za njegove usluge zainteresirani španjolski giganti Real i Barcelona koji će pokušati iskoristiti situaciju i dovesti austrijsku zvijezdu u svoje redove.

Real i Barca već su dugo htjeli dovesti Alabu, no Bayern ga prije nije htio prodati. S obzirom na novonastalu situaciju Španjolci sada imaju puno bolje izglede jer se pretpostavlja da bi ga Nijemci rado prodali kako bi barem nešto zaradili na njemu i izbjegli da ih Alaba potpuno besplatno napusti na kraju sezone.

Povratak na Net.hr