RAZMJENA NA POMOLU: / United se rješava igrača za kojeg je iskrcao rekordnu odštetu

Image
Foto: AFP

Francuski dnevnik Le Parisien objavio je u utorak da je argentinski krilni napadač Angel Di Maria dogovorio petogodišnju suradnju s PSG-om, te da bi uskoro i službeno trebao potpisati ugovor.

14.7.2015.
13:20
AFP
VOYO logo

Di Maria je i prošlo ljeto bio povezivan s bogatim pariškim klubom, ali je na koncu iz Real Madrida prešao u Manchester United koji je za njega platio odštetu od čak 75 milijuna eura, čime je srušio britanski rekord. Na Old Traffordu se, međutim, nije dobro snašao i sve je izglednije da će napustiti Crvene vragove nakon samo godinu dana.

Odšteta 60 milijuna?

PSG se nametnuo kao najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje, a Le Parisien tvrdi da je igrač već postigao usmeni dogovor s francuskim prvakom. Sada još klubovi moraju dogovoriti odštetu koja bi trebala iznositi oko 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, postoji i druga varijanta, a to je razmjena igrača. Engleski mediji tvrde da je Manchester United zainteresiran za PSG-ova napadača Edinsona Cavanija, pa bi se na koncu moglo dogoditi da Urugvajac završi na Old Traffordu, a Argentinac se preseli na Park prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo