RAYO ŠOKIRAO, ALI REAL PREOKRENUO: / Bale i Lucas spriječili sramotu u madridskom susjedstvu

Image
23.4.2016.
16:18
VOYO logo

Domaćin je već nakon 14 minuta poveo 2:0. U 7. minuti zabio je Embarba, sedam minuta kasnije Miku. Gareth Bale je u 35. smanjio zaostatak na 1:2, da bi Lucas Vasquez u 52. izjednačio na 2:2 i potom Bale još jednom zabio za 3:2 u 81. minuti.

Image
Image

Zidane ispremiješao momčad

Za gostovanje kod Raya, trener Reala Zinedine Zidane izmiješao je momčad, što se, zasad pokazalo lošom odlukom. U prvih 11 zaigrao je Mateo Kovačić, dok je na klupi utakmicu otpočeo Luka Modrić. Ronaldo je ozlijeđen, dok su na klupi za rezerve bili Sergio Ramos i James Rodriguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema zamijenjen, Lucas izjednačio

Nakon početnog šoka, Real se ipak uspio pribrati, a Bale je postigao pogodak za smanjenje zaostatka gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 42. minuti Zidane je bio primoran napraviti prvu izmjenu, umjesto Karima Benzeme koji je, čini se, obnovio ozljedu mišića, ušao je Lucas Vasquez.

To se pokazalo dobrim potezom, jer je isti igrač donio izjednačenje Realu u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ušao u 62. minuti

Zinedine Zidane odlučio je učvrstiti igru na sredini terena, pa je u 62. minuti Luka Modrić zamijenio Jesea. Kovačić je igrao do 79. minute, kad ga je zamijenio James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri boda gostima iz madridskog susjedstva donio je Bale svojim drugim pogotkom na utakmici. U prošloj utakmici, kad je Real svladao Rayo s čak 10:2, Velšanin je zabio četiri gola.

Real preuzeo vodstvo

Rayo Vallecano je posljednji put dobio gradskog suparnika 1997. godine. Od tad je Real nanizao 16 pobjeda i samo jedan remi. Na novu pobjedu, iako se na početku utakmici činilo suprotno, Rayo će se još načekati....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovom pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici s 81 bodom. Dva manje imaju Barcelona i Atletico koji igraju večeras.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo