RAT ZA HRVATA SE ZAHUKTAVA: / Otkriveno zašto je odbio Napoli, u utrku se uključila i Borussia Dortmund?

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic

Dinamov krilni napadač želja je brojnih europskih klubova.

6.7.2016.
10:06
PIXSELL, Marko Prpic
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac MarkoPjaca posljednjih nekoliko dana jedna je od glavnih priča u talijanskim medijima. Interes za njega od strane tamošnjih klubova iskazali su svi velikani. Juventus, Milan, Inter, Napoli i Roma željeli bi ga vidjeti u njihovim bojama. Jedina za sada konkretna ponuda u Dinamo stigla je od Napolija. Za usluge Pjace i Marka Roga ponudili su 35 milijuna eura. Međutim nije došlo do dogovora.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je da je Pjaca odbio ponudu Napolija, a Gazzetta dello Sport sada tvrdi kako je razlog tomu taj što krilni napadač preferira prelazak u redove talijanskog prvaka, Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je Napoli samo za njega ponudio 25 milijuna eura, zvijezda Dinama priželjkuje prelazak u Juventus", piše Gazzetta te navodi kako je 21-godišnjak impresionirao u dresu Hrvatske na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/ultmatefootball/status/750553649449934848 Također, navode kako je Napolijev direktor CristianoGiuntoli odmah poslije Eura požurio kako bi krenuo u pregovore s Dinamom oko Pjace i Roga.

Želi ga i Dortmund?

S druge strane spominju i ponudu Juventusa od 15 milijuna eura za Dinamova najboljeg igrača, ali je onda znatno manja od Napolijeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dinamu se nadaju kiko će potaknuti rat ponudama pogotovo jer u Liverpoolu i Milanu prate razvoj situacije. Juventusu se pak ne žuri s novom ponudom iako igrač želi ići tamo", tvrdi Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj pišu kako je Pjaca na vrhu liste Milanovih želja te da će možda izjednačiti Napolijevu ponudu pogotovo nakon prodaje kluba kineskom konzorciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, već spomenuti talijanski novinar objavio je na svom Twitteru kako je Pjacin menadžer otputovao u Dortmund, dok je Galliani došao na pregovore u Zagreb.

Poznato je da je Borussija prodala Henrikha Mkhitaryana u Manchester United pa traže zamjenu za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo