VELIKO POJAČANJE

RASKINUO S HAJDUKOM PA SLJEDEĆI DAN STIGAO U LOKOMOTIVU: ‘Sve smo dogovorili za par minuta’

Zadnji put u službenoj utakmici za Bijele nastupio je u kolovozu ove godine u pobjedi protiv Istre 1961

Albanski nogometaš Francesco Tahiraj (24) u srijedu je raskinuo ugovor sa splitskim Hajdukom, a već sljedeći dan je predstavljen kao novi igrač drugog hrvatskog prvoligaša i aktualnog viceprvaka, zagrebačke Lokomotive.

HAJDUK RASKINUO UGOVOR S IGRAČEM KOJI JE PUNO OBEĆAVAO: ‘Želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere’

Lokosi su Tahirajev dolazak potvrdili na društvenim mrežama, gdje su objavili i njegovu izjavu u kojoj ne skriva sreću zbog potpisa za klub s Kajzerice.

Bivši član Juventusa

“Prije svega želim zahvaliti direktoru, treneru i ostalima u klubu na angažmanu, dogovorili smo sve detalje za par minuta. Sretan sam što sam došao u Lokomotivu, dat ću sve od sebe kako bih svojim igrama pomogao momčad”

Tahiraj je Tahiraj za Hajduk debitirao u veljači 2019. godine u utakmici protiv Osijeka te da je zadnji put u službenoj utakmici za Bijele nastupio je u kolovozu ove godine u pobjedi protiv Istre 1961.

Rođen je 21. rujna 1996. godine u Torinu. Prošao je mlađe selekcije Juventusa, a igrao je za Carpi (na posudbi iz Juventusa) pa Torino. Iz Italije je otišao u Sloveniju gdje je bio član Zavrča i Aluminija. U slovenskoj Prvoj ligi nastupio je 18 puta, postigavši devet golova i upisavši četiri asistencije za Aluminij iz Kidričeva.

Povratak na Net.hr