TVRDE ŠPANJOLCI

RAKITIĆU ODBROJANI DANI U BARCELONI? Katalonski div sprema senzacionalnu razmjenu, odriču se Vatrenog zbog prve mete ovog ljeta

Talijanski veznjak Marco Verratti velika je želja Barcelone. I sam je igrač javno poručio da želi napustiti PSG kako bi zaigrao u redovima katalonskog diva.

Međutim francuski doprvak ne želi ostati bez jednog od ključnih igrača ni pod koju cijenu. Bogatim vlasnicima novci ne trebaju, ali im je potrebna momčad koja bi dominirala u Europi.

Svjesni su toga i u Barceloni, pa, kako piše Mundo Deportivo,  za Verrattija osim 65 milijuna eura navodno namjeravaju u suprotnom smjeru poslati hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Na taj način ukupna vrijednost transfera iznosila bi 100 i milijuna eura.

Scenarij na oko izgleda dosta nerealan jer je Rakitić početkom godine obnovio ugovor, a novi trener Ernesto Valverda dao mu je do znanja da računa na njega.

No, na kupi PSG-a nalazi se Unai Emery, čovjek koji je Rakitću dao kapetansku vrpcu u Sevilli. Isto tako moguće je da bi u enkoj drugoj kombinaciji dolaskom Verrattija i Paulinha, još jednog veznjaka na meti Barcelone, Rakitić sigurno imao smanjenu minutažu pa bi mu u ovakvom raspletu možda bilo i najbolje da obnovi suradnju s bivšim trenerom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr