RAKITIĆEV TRENER OTKRIO: / `Igrači su ludi od želje za pobjedom nad Realom`

Image
Foto: AFP/LLUIS GENE

Uoči subotnjeg El Clasica, velikog derbija Real Madrida i Barcelone, trener Katalonaca Luis Enrique održao je konferenciju za medije na kojoj je rekao da njegova ekipa živi za taj susret.

1.4.2016.
23:29
AFP/LLUIS GENE
VOYO logo

Barcelona neće osjećati umor, smatra Enrique. `Ove utakmice toliko su važne da me umor ne brine. Pričao sam s igračima i ludi su koliko žele pobijediti`, izjavio je na presici Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Igrat ćemo na isti način kao uvijek, nećemo se mijenjati`, najavio je trener Barcelone i nakon toga posvetio par riječi legendarnom igraču i treneru Barcelone Johanu Cruyfu koji je preminio prošli tjedan.

Za Cruyffa

`Ono što bi Cruyff najviše htio, je da pobijedimo i pokažemo navijačima pravu predstavu. Cilj je ostanemo na vrhu tablice, a pobjedom bismo napravili veliki korak prema naslovu`, poručio je Enrique i za sam kraj prokomentirao kakvu atmosferu priželjkuje. `Očekujem vatreni Camp Nou i navijače na najvišoj razini protiv najvećih rivala`, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči novog kola Barcelona je prvoplasirana ekipa na tablici sa 76 bodova. Atletico Madrid je drugi s devet bodova manje, a Real treći sa 66 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo