RAKITIĆ NAJAVIO OPROŠTAJ OD REPREZENTACIJE: / 'Tu sam od 19. godine, sad mi je 30. Puno smo toga prošli'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski nogometaši najavili su utakmicu s Nigerijom.

14.6.2018.
10:06
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dva dana prije prve prve utakmice Vatrenih u Rusiji pred novinare su stali Ivan Rakitić i Marko Pjaca. Veznjak Barcelone ima zagarantirano mjesto u početnih 11, ali pitanje je na kojoj poziciji, odnosno hoće li biti s Modrićem u veznom redu ili Badeljom.

"Vidim da kombinirate, ali izbornik će to najbolje napraviti. Važno je što je najbolje za nas. Izbornik na tome radi, a mi smo tu da sve damo za reprezentaciju. Spremni smo i sjajna je atmosfera", kazao je Rakitić te se, javlja Gol.hr, osvrnuo na činjenicu da Vatreni poslije 1998. nikada nisu slavili na otvaranju SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je koliko je važno dobro ući u turnir i da će biti bolje ako pobijedimo u prvoj utakmici, ali nije gotovo i ako to ne napravimo. Neće biti ni sve gotovo ako ih dobijemo. Opasna su momčad i moramo biti spremni. Znamo da svi očekuju da budemo pravi, a uvjeren sam da ćemo biti spremni", dodao je veznjak.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Osvrnuo se i na nedavni intervju španjolskoj Marci u kojem je najavio da će poslije Rusije razmisliti o daljnjem igranju za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA VATRENIH OPRAŠTA SE OD REPREZENTACIJE? /

'Sjest ćemo i vidjeti nakon Rusije'

"Ne volim pričati o tome. Sad je reprezentacija najbitnija. Tu sam od 19. godine, sad mi je 30. Puno smo toga prošli, stvar je u tome što ću sjesti s obitelji i Savezom da vidimo što je najbolje, ali bez nervoze ili bilo čega. Oni su to dobro prenijeli, ali moja privatna situacija sad nije bitna", kazao je.

Zatim je progovorio o otkazu izborniku Španjolske Julenu Lopeteguiju dan prije početka SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da nas je to iznenadilo. Iniesti sam poslao poruku i poželio mu da se što prije vrati u normalu. Želim im sve najbolje. Mislim da su i dalje među prvim favoritima", kazao je veznjak.

Povratak Pjace

Potom je riječ dobio Marko Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam tu poslije teške ozljede. Naravno da se nadam prilici. Bitno je da je iskoristim i pomognem da ostvarimo što bolji rezultat", kazao je krilni napadač, koji je na Euru bio otkriće pa je pitanje može li to ponoviti.

"Nisu bitne osobne želje nego uspjeh reprezentacije. Hoću li iskočiti ja ili netko drugi, naravno da bi mi bilo drago da to budem ja", rekao je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kojoj se poziciji najbolje osjećam? Najugodnije mi je na lijevom krilu, ali mogu igrati u desno i u špici", završio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo