RAKITIĆ ODBIO VELIKANE: / Zahuktala se borba za Hrvata, veznjak suzio izbor na dva kluba

Image
Foto: Profimedia

Barcelona planira prodati Vatrenog ove zime

22.10.2019.
13:40
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac IvanRakitić vrlo će vjerojatno u siječnju imati novog poslodavca. Pitanje je samo tko će to biti. Zvijezda Barcelone izgubila je mjesto u početnom sastavu nakon što je od 2014. bila nezamjenjiva i sada je spremna promijeniti sredinu s ciljem da opet postane važna karika neke momčadi.

Četiri kluba ga žele

Katalonski Sport tvrdi da su četiri kluba u utrci za njegovim potpisom. Među njima su Manchester United, Inter, Milan i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic gives his jersey at the end of the Spanish league football match FC Barcelona against Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 14, 2019., Image: 470881097, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PAU BARRENA / AFP / Profimedia

Navodno je Rakitić već odbio engleskog velikana i Nerazzurre tako da bi, barem prema onome što Katalonci tvrde, mogao završiti u Milanu ili Parizu.

Na San Siru ga čekaju legendarni kapetan Zvonimir Boban i reprezentativni suigrač Ante Rebić. PSG ga je pak želio i prošlog ljeta, ali je odlučio ostati vjeran Barceloni s nadom da će za to biti nagrađen. Na koncu se dogodilo suprotno i našao se na izlaznim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo