RAKITIĆ NAPOKON DOČEKAO SVOJ TRENUTAK? / Valverde povukao neočekivani potez uoči velikog testa i usrećio Vatrenog

Image
Foto: AFP

Do sada nije započeo niti jednu utakmicu, ali čini se da bi se to moglo promijeniti već u subotu

21.9.2019.
11:09
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone u subotu u 21 sat čeka veliki test na gostovanju kod Granade. ErnestoValverde i društvo ove sezone nisu slavili na gostovanju pa nemaju pravo na kiks kako bi zadržali priključak sa Sevillom, Atleticom, i Realom. Barca je izgubila na gostovanju kod Athletica, a potom je remizirala kod Osasune i Borussije Dortmund.

Trojac prvi put od prve minute

Valverde će, prema najavama iz tamošnjih medija, za ovaj susret napraviti nekoliko promjena u odnosu na dosadašnje utakmice. Po prvi put od prve minute u sastavu će se zajedno naći Messi, Griezmann i Suarez. Do sada su skupa odigrali samo pola sata u Dortmundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of Barcelona Athletic Bilbao v Barcelona, La Liga, Football, Nuevo San Mames Stadium, Spain - 16 Aug 2019, Image: 465784685, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

Vraća Vatrenog

Katalonski Sport piše i da će biti promjena u veznom redu. Prema njima, IvanRakitić bi po prvi put ove sezone trebao biti u početnom sastavu. Kao što je poznato, Vatreni je pao u drugi plan iako je od dolaska u klub u ljeto 2014. bio neizostavan član udarne postave. Puno se govorilo o njegovu odlasku, ali je na kraju ostao. Pitanje je hoće li to biti slučaj i poslije siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona za Granadu: Ter Stegen-Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Junior - Rakitić, Busquets, De Jong - Messi, Suarez, Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo