RAKITIĆ NA EURU ŽELI SAMO JEDNO: / 'Cilj je uraditi nešto što nitko u Hrvatskoj nije'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dvanaestog lipnja u 15 sati u Parizu na Parku prinčeva hrvatska nogometna reprezentacija otvara Europsko prvenstvo utakmicom protiv Turske.

1.3.2016.
17:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Imamo jako mladu momčad, velika smo obitelj, možemo biti opušteni što se toga tiče jer imamo dobro ozračje i atmosferu. Uvijek možeš biti pravi na travnjaku i u utakmicama ako imaš pravu obitelj uza sebe", ispričao je veznjak.

Poseban trenutak na Eurima

"Naša nogometna povijest je jako lijepa. Primjerice, sjećam se gola Šukera kada je probio Schmeichela na Europskom prvenstvu u Engleskoj te se nadam da će tako lijepih trenutaka biti i u budućnosti" , rekao je Rakitić te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje sam bio kada je Šuker dao taj gol? Gledao sam tu utakmicu s Danskom s obitelji kod kuće, skakao sam od sreće i bio jako ponosan. Taj trenutak nikada neću zaboravit", dodao je pa se osvrnuo na uspjehe prethodnika, koje ova generacija želi ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da je SP u Francuskoj bilo jako upješno i jako lijepo. Mi to želimo ponoviti i ići iznad toga. Imamo jako lijepa sjećanja na Francusku", rekao je Rakitić pa je kroz smijeh odgovorio na pitanje tko je favorit.

"Hrvatska", ispalio je te je nastavio: "Mislim da imamo mladu momčad i jako smo gladni. Jedva čekamo Euro. Dat ćemo sve do sebe. Bit će jako teško. Ima jako dobrih reprezentacija. Moramo odigrati na 150 posto sve utakmice. Naša želja je učiniti narod ponosnim i na tome ćemo raditi. Dat ćemo sve od sebe da budemo spremni i napravimo ono što nitko prije nas u našoj državi nije", kaže Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje mislim da ću biti 10. 7. 2016. u 19 sati? U Parizu na travnjaku", poručio je veznjak ponovivši želje da Hrvatska zaigra u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo