RAKITIĆ DOBIO VELIKOG SAVEZNIKA NA CAMP NOU: / Sada je puno jasnije gdje će Vatreni nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP

Ime hrvatskog reprezentativca redovito se spominje u kontekstu promjene kluba

25.3.2019.
11:02
AFP
VOYO logo

Ivan Rakitić, čini se, ima snažnog saveznika u Barceloni. Poznato je da mu klub nije odgovorio na želju poslije Svjetskog prvenstva i poboljšao mu radne uvjete, tj. nagradio ga novim ugovorom, što je dovelo do mnoštvo glasina da će na ljeto napustiti Camp Nou. Manchester United, Inter PSG...redala su se imena velikana, međutim, kako piše As trener Ernesto Valverde ne želi ostati bez veznjaka.

On je, navodno, dobio obećanje od vodstva kluba da će hrvatski reprezentativac ostati u Barceloni prije nego što je potpisao novi ugovor. Zbog toga su, tvrde Španjolci, zadnjih dana i u medijima naglo splasnule priče o odlasku Rakitića kao i zbog njegovih riječi da želi ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ključni igrač

"Valverde je dobio obećanje klub da niti u jednom slučaju neće prodati Hrvata ovog ljeta te da će i dalje moći računati na jednog od ključnih igrača svoje momčadi", navodi AS.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Spanish coach Ernesto Valverde looks on before the Spanish Copa del Rey (King's Cup) final football match Sevilla FC against FC Barcelona at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on April 21, 2018. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Također, istaknuli su podatak da je Vatreni igrač kojeg Valverde najviše koristi. Ukupno je pod njim anmstupio u 97 utakmice, dok su iza njega Busquets s 91 i Messi s 91 nastupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče minutaže na trećem je mjestu iza Piquea (7743) i Suareza (7667). Rakitić ih je prikupio 7546.

"Valverde ne želi preko noći ostati bez igrača na kojeg se toliko oslanja. Ostankom Rakitića puno mirnije može dočekati buduće izazove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo