RAKITIĆ BOLJI OD MODRIĆA: / Ogromne pohvale stižu od nogometne ikone!

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Ugledni nogometni magazin FourFourTwo iznimno cijeni Ivana Rakitića, hrvatski reprezentativac za njih je 12. najbolji nogometaš planete.

3.12.2015.
19:39
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Luka Modrić je na 23. mjestu, a nekoliko mjesta ispred Zlatana Ibrahimovića, između Philippa Lahma i Alexisa Sancheza se ugurao naš Raketa. On i Modrić su jedini Hrvati među 100 najboljih, a veznjak Barcelone u velikom intervjuu je otkrio koliko je uživao igrati uz Xavija, te da ne osjeća pritisak njegovog nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema pritiska. Želio sam uživati igrati uz njega, ali ne samo to, već i uživati u svakom trenutku, dijeliti svlačionicu...On je vjerojatno jedan od najboljih veznjaka svih vremena i samo igrati uz njega bilo je fantastično, Mogu mu samo tisuću puta reći hvala", kazao je Rakitić, a komplimente je sipao i sam Xavi u drugom smjeru:

"On je kompletan nogometaš, može sve što poželi. Ima tehniku, ima taktiku, ima snagu. On je savršeno oličenje Barcelone. Može zabiti izvan 16-erca, odličan je čovjek. Odmah se adaptirao na život u Barceloni i savršeno je pojačanje. I to će nastaviti biti u budućnosti. Još je mlad i napredovat će."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo