RAKITIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Želim li da Modrić osvoji Ligu prvaka? Nek zabije pet golova, ali...'

Image
Foto: AFP
20.5.2016.
14:06
AFP
VOYO logo

"Uz dužno poštovanje prema Sevilli ako zabijem gol neću slaviti. Poštujem klub i dio mog srca pripada Sevilli", kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvajanje Europske lige sigurno je vjetar u leđa Sevilli. Za nas je najvažnije da smo usredotočeni. Želimo pobijediti i završiti sezonu s dvostrukom krunom. To bi bilo sjajno", kazao je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali ga za Modrića

Novinare je osim Barcelonine utakmice zanimala i ona u kojoj će jednu od glavnih uloga imati Luka Modri. Riječ je o finalu Lige prvaka.

"Želim li da Real osvoji naslov jer tamo igra moj prijatelj Luka Modrić? Utakmicu neću gledati jer ću taj dan biti s djecom. Istina je da mu uvijek želim dobro kao suigraču i prijatelji. Nadam se da će zabiti pet golova, ali da Real ne pobijedi. Želim mu sve najbolje kao prijatelju, poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je prije toga i o Alenu Haliloviću, igraču Barcelone koji je sezonu proveo na posudbi u Sportingu a sada je blizu prelasku u valenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je imao odličnu sezonu u Sportingu. Mlad je i mora napredovati i ići istim putem. Svi u Barci i Hrvatskoj mogu biti sretni kako mu ide".

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo