RAĐA O LJUBAVI PREMA OMILJENOM KLUBU: / 'Je*iga, za to je vridilo popit s*anje od trenera'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Član košarkaške Kuće slavnih posvetio je poduži post splitskom velikanu.

17.10.2018.
13:09
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski košarkaš DinoRađa nastavio je na Facebooku objavljivati crtice iz svog života. Nakon što je odao čast cijelom nizu kolega i ljudi koji su mu obilježili život te je iznio niz detalja iz svoje karijere, na red je došao Hajduk.

Veliki navijač

Rađa je veliki navijač splitskog velikana, a prigodnim postom otkrio je kako se rodila ljubav prema klubu. Tom prigodom iznio je nekoliko zgoda vezane u Bijele koje najviše pamti. Jedna od onih je i kako je pobjegao s priprema reprezentacije u Zagrebu da bi pratio veliki rasplet u zadnjem kolu u kojem se odlučivalo o naslovu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I za kraj jedna anegdota. Zadnja titula igraju Hajduk - Osijek u Splitu, a Šibenik - Dinamo u Šibeniku. Ako Hajduk dobije, prvak. Ako Osijek dobije, prvak. Ako Hajduk i Osijek igraju neriješeno, a Dinamo dobije Šibenika oni su prvaci. Ja na pripremama reprezentacije u Zagrebu. Pitan trenera mogu li na utakmicu i on me ne pusta. Međutim trening je bija samo ujutro i obaveza večera tek oko 8. Ja posli ručka na avion i pravo na Poljud. Uđen negdi na Zapad pri vrhu da me se ne vidi. Dobije Hajduk a ja neman vrimena ostat feštat nego pravac aerodrom i avion u 7. Dolazin na večeru malo kasnije i svi se smiju. Uvatila me kamera kad je Hajduk da gol sa šalon među 40 iljada ljudi. Bas mene u direktnon prenosu. Jebiga vridilo je popit sranje od trenera", prisjetio se Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo