PSG SPREMIO OSVETU UNITEDU: / Engleze će ovo zaboljeti više nego Francuze ispadanje iz Lige prvaka

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nogometne zaljubljenike čeka uzbudljivo ljeto kada su u pitanju transferi

4.4.2019.
18:30
AFP
VOYO logo

Odbijanje Davida de Gee da potpiše novi ugovor s Manchester Unitedom upalilo je alarm u francuskoj prijestolnici. Španjolac traži 400 tisuća funti tjedno, dok mu je United za sada najviše ponudio 350 tisuća funti.

Situaciju, piše The Sun, prate PSG i Real Madrid. Pogotovo je francuski prvak zainteresiran za njega jer im treba novi vratar jer je izgledno da se Gigiju Buffonu vrijeme između vratnica bliži kraju. A uz to bila bi im to slatka osveta za šokantan poraz na Parku prinčeva i ispadanje iz Lige prvaka. Što krađa najboljeg igrača suparniku svakako jeste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

David de Gea

Fanovi strepe

Kada je u pitanju engleski velikan, njihov je trenutačni stav da bi radije ostali bez njega iduće sezone kada mu istječe ugovor nego ga prodali ovog ljeta.

Što se tiče pak Reala, poznato je da im je on dugogodišnja meta te su ga navodno kontaktirali jer ih je Thibaut Courtis razočarao. Unitedovi fanovi mislili da je potjera Reala za jedinicom španjolske reprezentacije napokon završena lani kada su potpisali Belgijca, ali sada će opet morati strahovati od najgoreg scenarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo