PSG PRIPREMA OSVETU UNITEDU: / Francuzi kradu Solskjaeru jednu od ključnih karika momčadi

Image
Foto: AFP

Na Otoku su se pojavile dvije vijesti o transferima povezanima s velikanom

22.3.2019.
17:47
AFP
VOYO logo

Iako je u rujnu prošle godine produžio ugovor sa Leicesterom do lipnja 2023., engleski reprezentativni stoper Harry Maguire (26) ovog bi ljeta trebao prijeći u Manchester United u transferu vrijednom 75 milijuna eura, objavili su u petak britanski mediji.

U Manchester Unitedu bi trebao imati godišnju plaću od osam milijuna eura, što je dvostruko više od njegove sadašnje zarade u Leicesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je 75 milijuna eura ogroman novac za jednog stopera, rekordni transfer kad su u pitanju braniči i dalje drži nizozemski stoper Virgil van Dijk, za kojeg je Liverpool platio Southamptonu 87 milijuna eura. Maguire je došao u Leicester u ljeto 2017. iz Hull Cityja, a "lisice" su za njega platile 14 milijuna eura.

Herrera prelazi u PSG

U međuvremenu, veznjak Manchester Uniteda Ander Herrera (29), kojemu u ljeto ističe ugovor, karijeru bi trebao nastaviti u Paris St-Germainu. Britanski mediji objavili su u petak da Herrera već pregovara sa PSG-om, koji mu nudi trogodišnji ugovor vrijedan 27 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Manchester United je 2014. platio Athleticu iz Bilbaoa 36 milijuna eura za Herreru, a u ljeto će španjolski veznjak otići iz kluba bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo